Cynthia L Copeland

Cynthia L Copeland  Viktiga saker min katt har lärt mig  (2018)  

En julklapp från min yngsta dotter. Underbara bilder på härliga katter och det ena visdomsordet efter det andra. Jag älskar katter, och har delat min vardag med dessa djur sedan jag var en liten flicka. De har tröstat mig, läst läxa med mig, gullat med mig, irriterat mig också ibland. De har  funnits där för mig, och jag tackar mina föräldrar som låtit mig och mina syskon dela uppväxt med husdjur. Det stärker immunförsvaret likväl som empatin… Ljuvlig kattbok av författaren och illustratören Copeland (f 1960).

(In English)

Cynthia L Copeland  Really important stuff my cat has taught me  (2018)

A Christmas present from my youngest daughter. Wonderful pictures of lovely cats and words of wisdom one after the other. I love cats, and have shared my everyday life with these animals since I was a little girl. They have comforted me, read homework with me, cuddled with me, and irritated me sometimes…They have been there for me, and I thank my parents who has let me, and my siblings share our upbringing with pets. It strengthens the immune system as well as the empathy… Lovely book about cats of the author and illustrator Copeland (b 1960).

Bokrecensioner/reviews Från/from USA

eveningbooks Visa alla →

Jag är en kvinna med autism (asperger) som har levt i ett antal årtionden. En dyrkan till det skrivna ordet har följt mig sedan sex-årsåldern, då jag upptäcker bokstäver som kan sättas samman. Boksidorna är som magneter och rymmer historier, intriger, karaktärer, naturbeskrivningar, att kunna ta in världen utan att resa, så fantastiskt! Jag är född i en del av Sverige som är mycket mörk och snörik på vintrarna, vilket också starkt bidragit till att läsning blivit en del av min personlighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: